Jagten på noget – en teaterkoncert, sådan cirkus

IMG_0027

Den 13. februar 2016 kunne Fragmentet vise en brand-ny teaterkoncert som jeg bl.a. var med til at producere. Teaterkoncerten blev afholdt i Fægtesalen ved cirkusmuseet og Zentropa i Hvidovre, som dannenede den helt perfekte ramme for konceptet: Vi arbejdede med de arketypiske og underholdende karakterer som man kender dem fra cirkus. Udover at være skæve og skøre, ville vi vise dem fra sig deres mere skrøbelige og rodløse sider.
Koncerten bestod af en kombination mellem sang, dans og skuespil. Vi udvalgte cirka 10 danske sange, der blev fortolket på, og det var netop her, at alle medvirkendes kreativitet blev sat på spil.
Udover at vi sammen lavede en mega fed teaterkoncert, var projektets fokus på udvikling, og efter forløbet fik alle muligheden for at få en individuel evaluering med forslag til, hvad man selv, som performer kan arbejde videre med. Min rolle i produktionsgruppen bestod af ideudvikling på historie, koncept, musik, kostume og koreografi. Min primære rolle udover det, var selvfølgelig som Koreograf.
Jeg ser frem til efteråret 2017, hvor vi skal i gang med at lave “Next to normal” i Fragmentet.

This entry was posted in Nyheder, Dans, Musik, Kultur, Camilla. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Introduktion

    MIT NAVN ER CAMILLA DUEHOLM, JEG ER UDDANNET DANSER, UNDERVISER OG SELVLÆRT KOREOGRAF.

    JEG UDBYDER UNDERVISNING I DANS, KOREOGRAFI TIL SHOWS OG TEATER, OG TILBYDER MIG SOM DANSER OG ARTIST TIL PRODUKTIONER.

    TJEK MIN BLOG OM DANS OG DIVERSE ELLER FIND INFORMATION OM MINE DANSEWORKSHOPS.